Masini de Spalat

Maşinile de spălat cu palete rotative ROTOS    Fisa tehnica ROTOS

rotos-masinile-de-spalat-cu-palete-rotativerotos-pezziMaşinile de spălat cu palete rotative “Rotos” spală prin rotirea coşului ce conține piesele in jurul propriei axe orizontale. In acest fel se spală toate părțile pieselor iar lichidul poate să se scurgă din orificii.
Aceste maşini sunt ideale pentru curățarea pieselor de dimensiuni mici sau medii ce prezintă orificii greu de curățat sau a pieselor aşezate vrac in coş.
Aceste maşini de spălat inlocuiesc deseori spălatul cu solvenți in cazurile in care este necesară efectuarea unei curățări la standarde calitative inalte. De asemenea, datorită modului in care este proiectat interiorul, această maşină este ideală pentru a spăla piese prevăzute cu filete externe dintr-un material moale, intrucât este delicată şi nu le deteriorează, spre deosebire de alte tipuri de maşini.

Maşinile de spălat cu cabină SIRIO   Fisa tehnica SIRIO

sirio-masinile-de-spalat-cu-cabinasirio-pezziMaşinile de spălat cu cabină “Sirio” reprezintă maşini de spălat generice REZISTENTE, concepute a avea o durată de viață de peste 20 de ani şi pentru a spăla greutăți de peste 2000 de kg. Conceptul de la care au luat naştere este acela de a fi ideale şi optime pentru sectorul automobilistic, atât in departamentele de producție cât şi in cele de mentenanță.
Acestea ating un randament maxim de spălare cu costuri de exploatare minime iar datorită rezultatului final optim sunt foarte apreciate. Spălarea prin pulverizare chimică poate figenerală sau calibrată insă in ambele cazuri este puternică, având o eficiență maximă.


Maşinile de spălat simple cu capac MINI   Fisa tehnica MINI

mini-masinile-de-spalat-simplesemplici-pezziqube-masinile-de-spalat-simpleeclisse-masinile-de-spalat-simpleMaşinile de spălat MINI realizează curățarea pieselor poziționate manual intr-un coş aflat in interiorul maşinii. Reprezintă un tip de maşină de spălat de bază, in sensul că este ideală indeosebi pentru a spăla la rece sau la semi-rece murdăria uşoară. In caz contrar ar putea fi destul de incomodă in timpul utilizării.


Maşinile de spălat simple QUBE   Fisa tehnica QUBE

Modelul Qube corespunde unei maşini de spălat cu circuit inchis, realizat dintr-un bloc unic, fiind simplă dar totodată completă. Forma acestei maşini de spălat este una compactă, asemenea unui cub, rezolvând multe din problemele modelului de bază Mini, precum gestionarea temperaturii şi incărcarea coşului.

Maşinile de spălat simple cu coş ECLISSE   Fisa tehnica ECLISSE

Modelul “Eclisse” este o maşină de spălat ce poate fi setată in funcție de nevoi, şi reprezintă in unele sectoare de activitate un compromis optim intre seria Qube, concepută ca maşină de bază, şi seria Sirio, destinată clienților cu nevoi specifice.

Maşinile de spălat pentru linii de tratamente termice LTT-LTTX    Fisa tehnica LTT-LTTX

ltc-masinile-de-spalat-pentru-linii-tratamente-termiceltt-pezziMaşinile de spălat pentru linii de tratamente termice Bonfiglio sunt maşini de spălat proiectate pentru a fi integrate in liniile de tratamente termice ale celor mai importante mărci de cuptoare din Europa şi pentru a forma cu acestea un intreg funcțional al intregii linii.
Acestea se deosebesc de alte maşini concurente prin sisteme interne funcționale şi cicluri brevetate, in special versiunea X cu imersie hidrocinetică, care le asigură performanța, fiind ideale pentru spălarea de linii de tratamente tehnice cu atmosferă controlată.

Centrul de spălare robotizat FUTURA   Fisa tehnica FUTURA

futura-centrul-de-spalare-robotizatfutura-pezziMaşinile de spălat robotizate au fost concepute de societatea Bonfiglio cu scopul de a răspunde nevoii de a efectua o SPĂLARE care să respecte STANDARDE INALTE DE PRECIZIE şi care să fie in acelaşi timp şi CALIBRATĂ şi FLEXIBILĂ.
Rezultatul constă intr- o serie de maşini de spălat industriale foarte performante care EFECTUEAZĂ SPĂLATUL CU AJUTORUL UNUI ROBOT ce pune in mişcare ajutajul pe piesa de curățat conform unui program prestabilit.
In acest fel se obține o spălare cu o PRECIZIE MILIMETRICĂ, concentrând acțiunea de spălat asupra anumitor puncte pentru a spăla astfel in mod eficient chiar şi orificiile greu accesibile.

 

Maşinile de spălat de tip tunel seria TN   Fisa tehnica TN

tn-masinile-de-spalat-tunelMaşinile de spălat de tip tunel seria TN sunt realizate cu transportoare de diferite tipuri, având dimensiuni şi ciclu calibrate in funcție de nevoile de curățare specifice fiecărui client şi de tipul de piesă de curățat.
Acestea reprezintă maşini de spălat foarte performante, realizate in strânsă colaborare cu clientul, fiind utilizate in departamentele de producție in cadrul cărora instalația de spălat devine parte esențială.

 

Maşinile de finisare/ de spălat seria RTB

rtb-masinile-de-finisare-spalatrtb-pezziCilindrii de rulare din seria RTB, ce pot funcționa in regim uscat sau umed, efectuează finisarea pieselor in mod complet automat.
La acestea se poate conecta intr-un singur bloc o maşină de spălat cu ax melcat din seria “Vega” , impreună formând o maşină foarte performantă cu randament foarte mare in sectorul de producție de şuruburi, şaibe, pivoți etc.
Deasemenea sunt fabricate si masini de tip”burattatrice”,cu care se poate spala piese cu diametru foarte mic (o,8 mm).

 

Maşinile de spălat cu melc VEGA   Fisa tehnica VEGA

vega-masinile-de-spalat-cu-melevega-pezziMaşinile de spălat cu melc din seria VEGA reprezintă maşini de spălat concepute pentru a răspunde exigențelor clienților in vederea spălarii pieselor laolaltă. Datorită sistemului special de construcție Bonfiglio brevetat, spălatul este foarte eficient, astfel incât se ajunge chiar şi cu versiunea mică la debite ale pompei de peste 800 de litri/minut. Maşinile de spălat seria Vega sunt prevăzute cu două sau trei trepte, iar la cererea clienților putând fi dotate cu mai multe trepte.

 

Maşinile de spălat cu melc seria LC   Fisa tehnica LC

Maşinile de spălat cu melc seria LC sunt extrem de simplu de utilizat şi foarte funcționale, fiind prevăzute cu un cilindru normal cu şurubul lui Arhimede. In mod normal acestea sunt poziționate in urma transferurilor altor maşini caz in care spălatul nu trebuie să fie excesiv.

 

Annunci